fbpx

Sover din baby kun,
når barnevognen er i bevægelse?

Walk & Talk samtaler

Som en mulighed for dig, som er på barsel, tilbyder jeg Walk & Talk samtaler – dette er ideelt for dig, som fx har et barn, der kun kan sove i bevægelse. Jeg kender selv udfordringen med at have en baby, som kun sover under gåture, og når det er tilfældet, kan denne løsning faktisk være det mest ideelle for dig som er mor på barsel.

Du bestemmer, hvor samtalerne skal foregå – jeg kan komme til dig og vi kan gå tur i dit nærområde, eller vi kan mødes et andet sted.

walk and talk terapi odense
walk and talk terapi odense

Sover din baby kun,
når barnevognen er i bevægelse?

Walk & Talk samtaler

Som en mulighed for dig, som er på barsel, tilbyder jeg Walk & Talk samtaler – dette er ideelt for dig, som fx har et barn, der kun kan sove i bevægelse. Jeg kender selv udfordringen med at have en baby, som kun sover under gåture, og når det er tilfældet, kan denne løsning faktisk være det mest ideelle for dig som er mor på barsel.

Du bestemmer, hvor samtalerne skal foregå – jeg kan komme til dig og vi kan gå tur i dit nærområde, eller vi kan mødes et andet sted.

Skal jeg hjælpe dig videre?

jeg er klar til at skabe udvikling

Udfyld formuleren herunder for at booke online samtaler

 

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Jeg ser frem til at hjælpe dig godt på vej i moderskabet.

Kontaktformular

Andre mødre siger

Udtalelser

“Malene har et meget roligt og indbydende væsen, og jeg følte mig straks tryg i hendes selskab.

Hun er en fantastisk formidler
og er god til at “se” sine klienter.
Det er så vigtigt & fantastisk, dét hun gør for mødre – nybagte, kommende og nuværende.

Tak for dig, Malene og dét, du gør – det betyder mere for mange end du måske ved”.

- Mor til 2

“Jeg har haft et virtuelt forløb med Malene og jeg er imponeret over, hvor nærværende og dygtig hun er, selvom forløbet var over video og ikke ansigt til ansigt.

Malene har støttet mig i at blive en bedre version af mig selv, til at få øje på nye strategier og vores forløb har medvirket til, at jeg bedre kan se mig ud af de svære situationer i mit moderskab.

Jeg kan kun anbefale Malene som psykolog, hvis du har brug for at finde dig til rette i mor-rollen.”

- Mor til baby på 3 måneder

“Efter at have haft en hård tid de første måneder efter min søn kom til verden, fik jeg Malene anbefalet af en veninde.
Det var lige hvad jeg havde brug for.

Malene er sød og professionel. Hun får sat nogle nye perspektiver på moderskabet og har hjulpet mig til at vende de negative tankemønstre og få en ny forståelse af, hvad der reelt gør én til en god mor.

Malene får mine varmeste anbefalinger.”

- Mor til baby på 9 måneder

Mamacircle

v/ psykolog
Malene Buhl Eriksen
Filosofhaven 40c 1.sal
5000 Odense C

PRAKTISK INFO

Cookie- & Privatlivspolitik

Ses vi?