fbpx

Brug for en mere fleksibel
& familievenlig løsning?

Online samtale terapi

Online samtaler er en terapiform, som vinder mere og mere indpas i dag. Ved at samtalen foregår online kan du undgå de udfordringer, der kan være i forhold til transport, parkering samt planlægning i forhold til arbejds- og familieliv.

Online samtaler foregår via en platform, som er krypteret, således at dine personfølsomme oplysninger beskyttes.

Flere undersøgelser har vist, at klienter oplever ligeså stor effekt af online samtaler som af samtaler ansigt til ansigt. Jeg har massiv erfaring med at have terapi forløb online og oplever at effekten er mindst ligeså god. Tøv derfor ikke med at kontakte mig, hvis du ønsker et online forløb.

online terapi til mor
online terapi til mor

Online samtaler for øget fleksibilitet

Online samtale terapi

Online terapi er en terapiform, som vinder mere og mere indpas i dag. Ved at samtalen foregår online kan du undgå de udfordringer, der kan være i forhold til transport, parkering samt planlægning i forhold til arbejds- og familieliv.

Online terapi foregår via en platform, som er krypteret, således at dine personfølsomme oplysninger beskyttes.

Online samtaler er desuden en rigtig god løsning på de udfordringer, som coronakrisen giver og er et rigtig godt alternativ til samtaler ansigt til ansigt. Flere undersøgelser har vist, at klienter oplever ligeså stor effekt af online samtaler som af samtaler ansigt til ansigt.

Skal jeg hjælpe dig videre?

jeg er klar til at skabe udvikling

Udfyld formuleren herunder for at booke online samtaler

 

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Jeg ser frem til at hjælpe dig godt på vej i moderskabet.

Kontaktformular

Andre mødre siger om online samtaler

Udtalelser

“Malene har imødekommet mig åbent og nærværende som et helt menneske, hvilket har medvirket til at jeg er blevet klogere på mit moderskab. Jeg er blevet opmærksom på, hvad der sker i min krop, når jeg rammes af udfordringer i morrollen, og hvad der ligger bag disse frustrationer. 

Samtalerne har hjulpet mig til at finde accept af moderskabets mange facetter. Jeg kan på det varmeste anbefale Malene til at hjælpe dig med at lande i dit moderskab.”

- Mor til baby på 10 måneder

“Jeg har haft et virtuelt forløb med online samtaler med Malene og jeg er imponeret over, hvor nærværende og dygtig hun er, selvom forløbet var over video og ikke ansigt til ansigt.

Malene har støttet mig i at blive en bedre version af mig selv, til at få øje på nye strategier og vores forløb har medvirket til, at jeg bedre kan se mig ud af de svære situationer i mit moderskab.

Jeg kan kun anbefale Malene som psykolog, hvis du har brug for at finde dig til rette i mor-rollen.”

- Mor til baby på 3 måneder

“Efter at have haft en hård tid de første måneder efter min søn kom til verden, fik jeg Malene anbefalet af en veninde.
Det var lige hvad jeg havde brug for.

Malene er sød og professionel. Hun får sat nogle nye perspektiver på moderskabet og har hjulpet mig til at vende de negative tankemønstre og få en ny forståelse af, hvad der reelt gør én til en god mor.

Malene får mine varmeste anbefalinger.”

- Mor til baby på 9 måneder

Mamacircle

v/ psykolog
Malene Buhl Eriksen
Filosofhaven 40c 1.sal
5000 Odense C

PRAKTISK INFO

Cookie- & Privatlivspolitik

Ses vi?