fbpx

Odense psykolog med speciale i moderskab

psykolog Samtaler
i Odense

Ønsker du flere redskaber til at tackle livet som mor, udfordringer i forbindelse med din graviditet eller de svære følelser der omgiver ufrivillig barnløshed?

Jeg tilbyder samtaler som psykolog lokalt baseret i Odense centrum.

Du er meget velkommen til at booke en tid til terapi i min klinik, som er beliggende på Filosofhaven 40c 1.sal i Odense. Her har jeg skabt et trygt og varmt rum, hvor jeg tager imod dig og hvor vi kan tale om alt det, der fylder for dig. Det er vigtigt for mig at du føler dig velkommen og at du oplever, at klinikken er et sted, du har lyst til at være.

Min klinik ligger i en rolig baggård, hvor der er mulighed for at barnevognen kan stå ugeneret, hvis du ønsker at have dit barn med, ligesom det er muligt at have en lille baby med inde til samtalen, hvis du har svært ved at få pasningsmuligheder.

Der er trapper op til terapilokalet. Tag plads i venteværelset når du ankommer og jeg vil tage imod dig til vores aftalte tid.

Betaling foregår efter endt samtale. Der kan betales med Apple Pay, mobil kortbetaling eller bankoverførsel. Jeg tager ikke imod dankort.

 

Ønsker du at jeg kommer hjem til dig og afholder samtalerne, eller ønsker du Walk & Talk terapi? Så læs mere om disse to muligheder under “Terapi“.

samtaler og terapi i odense
samtaler og terapi i odense

Du er velkommen i min klinik i Odense

Samtale terapi
i Odense

Ønsker du flere redskaber til at tackle livet som mor, udfordringer i forbindelse med din graviditet eller de svære følelser der omgiver ufrivillig barnløshed?

Du er meget velkommen til at booke en tid til terapi i min klinik, som er beliggende i Odense. Her har jeg skabt et trygt og varmt rum, hvor jeg tager imod dig og hvor vi kan tale om alt det, der fylder for dig. Det er vigtigt for mig at du føler dig velkommen og at du oplever, at klinikken er et sted, du har lyst til at være.

Der er mulighed for at barnevognen kan stå ugeneret udenfor, hvis du ønsker at have dit barn med, ligesom det er muligt at have en lille baby med inde til samtalen, hvis du har svært ved at få pasningsmuligheder Der er i øvrigt puslefaciliteter samt mulighed for at varme en flaske.

Ligeledes er der gratis og nemt tilgængelig parkering lige i nærheden.

Skal jeg hjælpe dig videre?

jeg er klar til at skabe udvikling

Udfyld formuleren herunder for at booke online samtaler

 

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Jeg ser frem til at hjælpe dig godt på vej i moderskabet.

Kontaktformular

Andre mødre siger

Udtalelser

“Malene har et meget roligt og indbydende væsen, og jeg følte mig straks tryg i hendes selskab.

Hun er en fantastisk formidler
og er god til at “se” sine klienter.
Det er så vigtigt & fantastisk, dét hun gør for mødre – nybagte, kommende og nuværende.

Tak for dig, Malene og dét, du gør – det betyder mere for mange end du måske ved”.

- Mor til 2

“Jeg har haft et virtuelt forløb med Malene og jeg er imponeret over, hvor nærværende og dygtig hun er, selvom forløbet var over video og ikke ansigt til ansigt.

Malene har støttet mig i at blive en bedre version af mig selv, til at få øje på nye strategier og vores forløb har medvirket til, at jeg bedre kan se mig ud af de svære situationer i mit moderskab.

Jeg kan kun anbefale Malene som psykolog, hvis du har brug for at finde dig til rette i mor-rollen.”

- Mor til baby på 3 måneder

“Efter at have haft en hård tid de første måneder efter min søn kom til verden, fik jeg Malene anbefalet af en veninde.
Det var lige hvad jeg havde brug for.

Malene er sød og professionel. Hun får sat nogle nye perspektiver på moderskabet og har hjulpet mig til at vende de negative tankemønstre og få en ny forståelse af, hvad der reelt gør én til en god mor.

Malene får mine varmeste anbefalinger.”

- Mor til baby på 9 måneder

Mamacircle

v/ psykolog
Malene Buhl Eriksen
Filosofhaven 40c 1.sal
5000 Odense C

PRAKTISK INFO

Cookie- & Privatlivspolitik

Ses vi?