fbpx

MamaCircle’s lydunivers

Livliner til den nybagte mor


-Lydfiler til det tidlige moderskab

8 lydfiler til dig som førstegangsmor, der ønsker at blive holdt i hånden igennem den livsovergang det er at blive mor.

Lydunivers MamaCircle – 
Lydfilerne er en håndsrækning til den nybagte mor, og er designet til at støtte dig i de følelsesmæssige udfordringer, du kan møde i efterfødselsperioden. Du kan bruge dem til at finde fornyet styrke, når du står i situationer, hvor du bliver presset eller føler dig utilstrækkelig.
Du kan lytte til lydfilerne igen og igen – og de er tænkt som en kærlig omfavnelse af dig som mor, så du kan føle dig set, rummet og støttet i dit moderskab.

Lydfilerne har en varighed på mellem 6 og 12 minutter – netop for at imødekomme, at du som barslende mor har nok at se til – men stadig kan have brug for en kærlig opmuntring.

En oplagt barselsgave til en kvinde, du har kær.

TEMAER

  • Det fjerde trimester
  • Følelser i efterfødselstiden
  • Søvn
  • Gråd
  • Amning
  • Førstehjælp til parforholdet
  • Grænsesætning & værdier
  • At spørge om hjælp

Kr. 299,-

Følelser i efterfødselstiden

Lyt til et kort uddrag

Lydunivers Mamacircle

 

At være nybagt mor er en krævende tid fuld af omvæltninger. Jeg vil gerne hjælpe dig til at lande på benene som nybagt mor. Mine lydfiler i Lydunivers MamaCircle er tænkt til at hjælpe dig med netop dette. 

Skulle du have brug for mere hjælp til at tackle svære følelser i forbindelse med at være blevet mor, er du altid velkommen til at kontakte mig for at tale om mulighederne for et samtale forløb. Læs om terapi til mødre her.

Jeg tilbyder både online terapi samt terapi i min klinik i Odense C. Derudover er der mulighed for at jeg kommer hjem til dig, hvis du ønsker at samtalerne holdes hjemme, ligesom vi også kan gå tur sammen med barnevognen, såfremt du har begrænsede muligheder for pasning. 

Jeg ønsker at støtte dig i at kultivere din egen unikke forestilling om, hvad en god mor er for dig, samt hvilke værdier du ønsker at leve efter i dit moderskab.

lydunivers mamacircle psykolog Malene Buhl